Szolgáltatások

Generálkivitelezés, építés

BAU-FIX Kft. általában generál-kivitelezési munkákat végez, alapozástól kezdve a kulcsrakész kiviteli készültségi szintig. Az előző oldalakon közöltek alapján látható, hogy a szerkezeti munkákat, u.mint

munkanemeket saját létszámunkkal készítjük el.

A szak- szerelőipari és egyéb befejező munkákat nevesített alvállalkozói létszámmal biztosítjuk. Ezen alvállalkozók évek óta szerződéses partnereink, minőségben és határidő tartásban igazodnak cégünk vállalási stratégiájához és szlogenjéhez, nevezetesen fix áron, fix minőségben, fix befejezési határidőben történő minőségi teljesítés = BAU-FIX Kft + 27 év igazolt referenciái.

Általában fix, egyösszegű, a kivitelezés végéig prognosztizált árszintű vállalkozási szerződést kötünk.

Cégünk a kivitelezés folyamán rugalmas kapcsolatban áll megrendelőivel; az esetlegesen adódó többlet és pótmunkákat az építési naplóban rögzítjük és elvégezzük.

Az építési - kivitelezési időhöz igazodó un. műszaki és pénzügyi szakaszokra bontjuk a munkát. Pénzügyi teljesítés az igazolt műszaki tartalom elérése után történik.

Garanciák - szavatosság

Cégünk a létesítmény hiánymentes átadása után 36 hónap garanciát ill. szavatosságot vállal. Az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszerhez csatlakoztunk.

Kivitelezés
Kivitelezés, generálkivitelezés
Építés, kivitelezés